Over ordneretiketten

afbeelding homepage

Welkom bij Ordneretiketten.nl.

De naam van de website verraad al welke artikelen we aanbieden: ordneretiketten. Geen standaard etiketten, want die zijn saai en kun je overal kopen.

In onze shop vind je een heel ander soort ordneretiketten. Onze artikelen bestaan uit sets van meerdere etiketten, die samen een mooie afbeelding of foto vormen. Daarmee kun je de administratie, thuis of op het werk, de offertemappen of documentatie-ordners een heel nieuw en verrassend uiterlijk geven. Je hoeft die saaie ordners dan ook niet meer te verstoppen in kasten. Sterker nog, met de prachtige etiketten zijn de ordners een smaakmaker in het interieur van kantoor of (werk-)kamer.

Ordneretiketten, ook wel ordnerruggen of rugetiketten genoemd, zijn er in verschillende varianten. Er zijn etiketten voor smalle en brede ordners, maar ook etiketten die bestaan uit één deel of uit twee delen. Standaard ordneretiketten zijn bestemd voor gebruik op brede (normale) ordners.

Gebruik onze handige categorie indeling om de leukste ordneretiketten te vinden. Heb je vragen dan kun je ons altijd een email sturen of telefonisch om advies vragen. De gegevens vind je op de contactpagina die je onderaan dit scherm kunt vinden.