Betaalmogelijkheden

De bestelling kan via de volgende betaalmethoden worden voldaan:

''

IDEAL

IDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je afrekent in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij betaling via IDEAL zal de te verzenden bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.

PayPal Acceptatie Logo

PayPal

PayPal is een online betaalmiddel, waarmee je afrekent in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van Paypal.

Bij betaling via PayPal zal de te verzenden bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.

''

MisterCash

MisterCash is een online betaalmiddel, speciaal voor de Belgische klanten. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij betaling via MisterCash zal de te verzenden bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.

billink kadogalerie

Billink

Billink voert voor Kadogalerie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het(de) gekochte product(en) te betalen.
Je kunt bij Kadogalerie.nl achteraf betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 250.
Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Bij betaling via Billink zal de te verzenden bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.

Vooruit betalen via bankoverschrijving

Het bedrag dient door jezelf handmatig overgemaakt te worden op IBAN NL71 KNAB 0409 0818 68 (BIC code KNABNL2H) tnv Kadogalerie.nl ovv het bestelnummer.
Het(de) bestelde artikel(en) zal(zullen) 7 dagen gereserveerd worden.

Bij betaling via “vooruit betalen via bankoverschrijving” zal de te verzenden bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden nadat de betaling is ontvangen.